Nemt online SMS system

SMS systemer til klubber og foreninger – flere og flere anvender disse portaler til at sende deres sms til brugerne på. Det er nemt, og alle får den samme besked på samme tid. I SureSMS skaber de fleksible og holdbare SMS-løsninger. Jeg selv var meget usikker på om det nu også lige var den metode vi skulle bruge i vores forening, men efter et par anbefalinger fra andre klubber vovede jeg forsøget. Jeg er ikke lige en ørn til al det her it teknik og telefon SMS’er – men jeg skal love for at det gik meget nemmere end jeg havde forventet. Det jeg gjorde var at tilmelde mig til en gratis test konto, hvor jeg så kunne teste programmet af, inden jeg besluttede mig – og jeg tror at det var det der gjorde at jeg hoppede ud i det.

SMS-klubber til foreningerne

Smart og nemt at bruge, selv for en som mig. Det at kunne sende til mange på én gang fra sin pc til flere telefoner, var guld værd for mig – sms klub -jeg kunne skrive mine beskeder hurtigt og nemt på min pc eller iPad uden at skulle sidde med min lille telefon og skrive på de små taster med en finger – det er altså tidsbesparende. Jeg har også selv fået en masse markedsføring på min telefon, og dem som også har modtaget disse, ved så nu hvad det er jeg taler om. Jeg kan varmt anbefale det til andre foreninger, da vi frivillige nemt kan bruge tiden på andre ting.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *